Skip to main content

Altijd al eens zo’n sessie met een paard
willen proberen?

Plan een vrijblijvende kennismakingssessie

Heb je altijd al eens een sessie met paarden willen ervaren of heb je een coach- of hulpvraag die je zou willen bespreken? Dan is deze verder vrijblijvende kennismakingssessie misschien wat voor jou. Tijdens een kopje koffie of thee gaan we in op je eventuele coach- of hulpvraag, maken we uitgebreid kennis en krijg je uitleg over waarom het werken met paarden zo ondersteunend is bij coaching en therapie. 

Daarna kun je in een sessie met een paard ervaren hoe het werkt, of deze werkwijze wat voor je is en hoe het jou kan helpen met je hulp- of coachvraag.

De kosten voor de kennismakingssessie zijn € 55,–. Mogelijk wordt een deel van de kosten vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering, klik hier voor meer informatie.

Wil je een afspraak maken?

Boek dan snel een kennismakingssessie! We kunnen dan kennis maken met elkaar en kan ik de paarden aan je voorstellen. We bespreken dan samen of, en hoe, ik je kan helpen.

Daarna starten we met de sessie zodat je inzicht krijgt in deze krachtige vorm van coaching. Je hebt dan zelf alle informatie om te bepalen of dit coachtraject iets voor je is en of je daarmee verder wil gaan. Bovendien: je gaat direct al met de nodige inzichten terug naar huis waar je mee aan de slag kunt!