Skip to main content

Tijd voor verandering!

Wat heb jij nodig om je verder te ontwikkelen?

Herken je jezelf hierin?

  • Je wordt soms ineens heel erg onzeker, maar er is op dat moment eigenlijk helemaal geen reden voor.
  • Je hebt het gevoel dat mensen je helemaal niet zien staan en dat ze je niet serieus nemen
  • Je haalt niet alles uit jezelf, je weet zeker dat er veel meer in je zit maar iets houdt je tegen of blokkeert je
  • Je vindt het moeilijk om je kwetsbaar op te stellen en authentiek te blijven. Je merkt dat anderen het daardoor moeilijk vinden om je goed in te schatten
  • Je partner en jij hebben vaak ruzie en jullie hebben allebei het gevoel dat jullie niet op dezelfde golflengte zitten. Langzaam drijven jullie van elkaar weg.

Misschien is dit wat voor jou

Ik ben Freek en, samen met mijn paarden Carlos en Lizzy begeleid ik mensen die op zoek zijn naar verandering in hun leven.

Zelf ben ik een flink aantal jaren geleden geconfronteerd met een chronische longaandoening die mij behoorlijk beperkt in mijn mogelijkheden. Door de jaren heen heb ik geleerd om mijn situatie te accepteren en heb ik een ‘nieuwe’ leefwijze geaccepteerd.

Ik heb geleerd op welke momenten je eerlijk moet zijn over de beperkingen die je hebt en hulp te aanvaarden.

Ik ben Level III gecertificeerd Equine Assisted Coach® en systemisch coach en ben aangesloten bij het KREAC, NOBCO en CAT. Mijn kracht ligt bij personal coaching van mensen die zich realiseren dat er iets zal moeten veranderen. Samen met de paarden kan ik daarbij helpen.

Kunnen we jou ook verder helpen?

Waarom met paarden

In de natuur vormen paarden kuddes omdat die veiligheid bieden aan alle paarden van die kudde. Als ze met elkaar communiceren doen ze dat met hele kleine signalen die ze onderling met elkaar uitwisselen. Ze communiceren nauwelijks verbaal met elkaar omdat teveel geluid maken roofdieren aantrekt. Daarom voelen paarden ook haarfijn aan wat er speelt bij de andere paarden van de kudde en reageren ze daar direct op.

Emoties en gevoelens zijn dus onderdeel geworden van hun communicatie.

Tijdens een coach sessie met paarden vorm je zelf een mini-kudde met een paard en zal het paard op diezelfde manier met jou bezig zijn. Welke signalen geef je af? Welke emoties voel je? Hoe gedraag je je? Het paard zal dat haarfijn aanvoelen en daar direct en instinctief op reageren zodat jij veel mooie en belangrijke inzichten opdoet.

Hoe ziet zo’n coach traject eruit?

Een coachtraject bestaat uit een aantal sessies die samen één geheel vormen.

Tijdens dit traject onderzoeken we welke patronen jij in de loop van je leven hebt ontwikkeld, wat je anders zou willen en hoe je dat ook in het dagelijks leven kunt toepassen. Over het algemeen bestaat het totale coachtraject uit vier sessies in een periode van twee maanden.

Wat heb je bereikt na dit traject?

  • Je voelt je zelfverzekerder en durft je steeds kwetsbaarder op te stellen. Je authenticiteit is je kracht en je voelt je daardoor weer geaard en bij jezelf
  • Je kunt weer volle aandacht geven aan de dingen die belangrijk voor je zijn. Je stelt niet meer uit maar pakt door
  • Jij en je partner praten weer over belangrijke hoofdzaken in plaats van ruziën over onbelangrijke bijzaken. Door liefdevol met elkaar te communiceren worden belangrijke dingen weer bespreekbaar

Wat zijn de kosten?

Er wordt altijd gestart met een vrijblijvende introductiesessie. Tijdens deze eerste sessie maken we kennis en gaan we in op je hulpvraag. Ook maak je kennis met de paarden, waarna we starten met de eerste sessie. De kosten voor de introductiesessie zijn € 55,–.

De kosten voor een vervolgsessie zijn € 90,–, de lengte van een traject bepalen we in overleg.

Mogelijk wordt een deel van de kosten  vanuit je aanvullende zorgverzekering.

Wil je een afspraak maken?

Boek dan snel een kennismakingssessie!

We kunnen dan kennis maken met elkaar en kan ik de paarden aan je voorstellen. We bespreken dan samen of, en hoe, ik je kan helpen.

Daarna starten we met de sessie zodat je inzicht krijgt in deze krachtige vorm van coaching. Je hebt dan zelf alle informatie om te bepalen of dit coachtraject iets voor je is en of je daarmee verder wil gaan. Bovendien: je gaat direct al met de nodige inzichten terug naar huis waar je mee aan de slag kunt!